Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Φουντώνει» η κόντρα στην Αθήνα

kapernaros-5543

Για υπόγειο πόλεμο που δέχεται ο συνδυασμός του, μίλησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, με αφορμή τον τηλεοπτικό χρόνο που έχει δοθεί στους υποψηφίους αλλά και τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε: «Είναι αστείο να θεωρεί κανείς αξιόπιστη τη δημοσκόπηση εταιρείας η οποία δίνει πρώτο στην «προτίμηση» του κόσμου τον κ. Καμίνης όταν πριν από μερικές εβδομάδες έλαβε από την σημερινή δημοτική αρχή 20.000 ευρώ για αξιολόγηση υπηρεσιών του δήμου.

Είναι γελοίο να μην υποψιάζεται κανείς ότι εδώ παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι από άλλη δημοσκοπική εταιρεία που πριν από τις εθνικές εκλογές τους 2012 έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήφια ποσοστά με αποτέλεσμα να εξευτελιστεί μετεκλογικά. Από την άλλη πλευρά έχουμε να κάνουμε με τους βαρόνους της τηλεόρασης που έχουν στηρίξει όλες τις ελπίδες τους για περίεργες συμβάσεις στους υποψηφίους που προβάλλουν συνεχώς.

Αν δει κανείς τα δελτία ειδήσεων θα διαπιστώσει ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να προβληθούν συγκεκριμένα ονόματα και συγκεκριμένες πολιτικές. Είναι προφανές ότι μας φοβούνται και καλά κάνουν. Γιατί τους έχουμε ειδοποιήσει ότι δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους, θα ελέγξουμε όλες τις συμβάσεις με τους μεγαλοεργολάβους και θα καταγγείλουμε εκείνες που δεν υπηρετούν το συμφέρον των Αθηναίων, δυστυχώς γι' αυτούς το πάρτι τελείωσε, η Αθήνα είναι το σπίτι μας και θα το προστατεύσουμε».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter