Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Β. Μιχαλολιάκος: «Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς»

mixaloliakos-vasilis-649

«Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς» δήλωσε σε εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου της πόλης του Πειραιά ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος τοποθετούμενος ουσιαστικά και με αφορμή σχετική ερώτηση για τα σενάρια περί των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Ειδικότερα τόνισε τα ακόλουθα:

«Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Είμαι Δήμαρχος του Πειραιά. Όποιος θέλει να γίνει Δήμαρχος του Πειραιά, μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα είτε είναι γραφικός είτε είναι σοβαρός. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και εγώ δεν θα οδηγήσω, με μια πρόωρη ανακοίνωση, την πόλη μας σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Θέλω να είμαι δίπλα στον εργάτη καθαριότητας, δίπλα στον κηπουρό που φτιάχνει τα παρτέρια, δίπλα στο σχεδιασμό των μεγάλων τεχνικών έργων, δίπλα στην πόλη μας που αλλάζει. Ένα θα απαγορεύσω, όσο μπορώ. Ακούω αρχηγούς κομμάτων και «αρχηγίσκους» να λένε: «ελάτε μαζί μας να πάμε να πάρουμε τον Πειραιά». Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται, ο Πειραιάς δεν είναι λάφυρο. Ο Πειραιάς ανήκει στον πειραϊκό λαό και ολόκληρος ο Πειραιάς είναι μια μεγάλη εθνική περιουσία.

Θα παρακαλέσω όλους τους αρχηγούς των κομμάτων. Είναι θεμιτή η φιλοδοξία τους να θέλουν να αυξήσουν τα κομματικά τους ερείσματα, αλλά ας αφήσουν ήσυχη την τοπική κοινωνία. Ας αφήσουν τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Αν θέλουν εκ των υστέρων στηρίζουν ή δεν στηρίζουν. Εγώ δεν ζητώ από κανέναν αρχηγό κόμματος να με στηρίξει. Ένα από τα αίτια της παρακμής των δήμων ήταν η βάναυση, η κάθετη κομματικοποίηση εκ των άνω. Εμείς στο Δήμο Πειραιά δεν θα την επιτρέψουμε.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter