Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δήλωση Θ. Δρίτσα, σχετικά με δημοσιεύματα για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πειραιά

dritsas-09

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με δημοσιεύματα για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πειραιά, προέβη ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Δρίτσας, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

"Επειδή αυτές τις μέρες δημοσιεύματα με εμφανίζουν είτε ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, είτε ως αρνούμενο την υποψηφιότητα, επιθυμώ να επαναλάβω τη δήλωση που έχω κάνει σε όσες και όσους – δημοσιογράφους και μη – με ρωτούν:

«Αυτή την περίοδο στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα εξελίσσεται στις οργανώσεις και στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το ίδιο συμβαίνει άτυπα και στην πειραϊκή κοινωνία αλλά και οργανωμένα στην αυτοδιοικητική κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας», που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην πόλη. Δεν επέλεξα ποτέ και δεν θα επιλέξω και τώρα «σενάρια» ή σχέδια προσωπικού χαρακτήρα. Επομένως, αυτό που μπορώ σήμερα να σας πω είναι πως όλα αξιολογούνται και στον κατάλληλο χρόνο θα υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις κεντρικές και τοπικές.»

Θεωρώ υποχρέωσή μου να επαναλάβω δημόσια αυτή τη δήλωση, γιατί πιστεύω πως οι αναγνώστριες και οι αναγνώστες ή οι ακροάτριες και οι ακροατές όλων των ΜΜΕ πρέπει να ενημερώνονται έγκυρα. Πολύ περισσότερο που μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται φίλοι μου, σύντροφοί μου και συμπολίτες μου με τους οποίους επιθυμώ να διατηρώ έντιμη και ισότιμη σχέση".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter