Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΒΕΠ: Νέος πρόεδρος ο κ. Παπαμανώλης – Ντόζας Γεώργιος

0papapmanolis ntozas georgios

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της επιμελητηριακής νομοθεσίας, που προβλέπει η παράγραφος 7 του άρθρου 73 του Ν.4497/2017 όπως ισχύει, ως επικεφαλής του συνδυασμού που είχε την απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές, στην κενωθείσα θέση του εκλιπόντος τ.Προέδρου, ανέλαβε καθήκοντα πλέον ως Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο κ.Παπαμανώλης – Ντόζας Γεώργιος.
Ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ενστερνιζόμενος το όραμα και τις προσδοκίες του αείμνηστου Ανδριανού Μιχάλαρου, όπως έχουν διατυπωθεί ομόφωνα μέσα από αποφάσεις και τον προγραματισμό των δράσεων του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και από τις διαρκείς παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου, με πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας με την Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου συνεχίζει την λαμπρή πορεία του Επιμελητηρίου με γνώμονα τα συμφέροντα όλων των μελών του και του τόπου.
Ο Γιώργος Παπαμανώλης - Ντόζας γεννήθηκε το 1969 και σπούδασε Λογιστικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών, Είναι κάτοχος ALBA Εxecutive MBA at The American College of Greece και διαθέτει πτυχίο «Internal Quality Auditor» και «LRQA ISO 9000 Series Appreciation & Interpretation Course» LLOYDS REGISTER.
Από το 2000 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ακαύστων υλικών για τους χώρους ενδιαίτησής των πλοίων (Πάνελ, Πόρτες, Οροφές Β-15) από το 1982.
Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια σχετικά με οικονομικά θέματα, συγκολλήσεων, Iso, πωλήσεων και εξαγωγικών διαδικασιών.
Είναι μέλος του Δ.Σ. και από τα ιδρυτικά μέλη του ναυτιλιακού cluster W.I.M.Α., ιδρυτικό μέλος της HEMEXPO «Hellenic Marine Equipment Manufacturers and Exporters» Ένωση Ελλήνων κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.
Από το 2011 συμμετέχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και έχει διατελέσει Β’ Αντιπρόεδρος από το 2018 έως και την ανάληψη καθηκόντων του ως Πρόεδρος

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter