Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τα αποτελέσματα της έρευνας της ΕΕL για τον COVID-19 και τα Logistics στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

0Trucks1

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που διενήργησε για την Ελληνική Εταιρεία Logistics, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με τίτλο: «Διερεύνηση του αντίκτυπου του COVID-19 στις Ελληνικές αλυσίδες εφοδιασμού: Επιπτώσεις και επιχειρηματική συνέχεια» τα οποία θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 23ου Διαδικτυακού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Ο επικεφαλής της έρευνας Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, παίρνει τα ηνία και παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας την Τρίτη 1/12 στις 18.00.
Μαζί του στον σχολιασμό των αποτελεσμάτων είναι οι κκ. Καθηγητής Μπουρλάκης Μιχάλης, Διευθυντής Έρευνας & Διευθυντής του Κέντρου Logistics, Προμηθειών & Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο Πανεπιστήμιο Cranfield School of Management, Καρανίκας Γιώργος, Πρόεδρος Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Ζαΐρης Αντώνης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΛΠΕ.
Ποιοι κλάδοι και σε τι ποσοστό αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την πανδημία; Πόσο καθοριστική αποδείχθηκε ότι είναι η έλλειψη ανθρώπινων πόρων και πόσο έχει επηρεαστεί από την επιδημιολογική κρίση η ζήτηση στους αποθηκευτικούς χώρους;
Η έρευνα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics αναδεικνύει τα σημεία στα οποία θα εστιάσουν οι εταιρίες όσον αφορά στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών logistics, στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού τους, στη μίσθωση/αγορά νέων αποθηκευτικών χώρων καθώς επίσης στην επένδυση και χρήση εξειδικευμένων πληροφοριακών συστημάτων.
Πόσο αυξήθηκε το ηλεκτρονικό εμπόριο και πόσο έτοιμες ήταν οι επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν;

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter