Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβεύει το Ε.Β.Ε.Π.

0evep

Πέντε βραβεύσεις σημαντικών προσώπων της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας θα πραγματοποιηθούν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, την προσεχή Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17.30, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για τον εορτασμό του Νέου Έτους.
Το Ε.Β.Ε.Π κατ’ έτος στην καθιερωμένη εκδήλωσή του, που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στον Πειραιά, τιμά πρόσωπα που έχουν διακριθεί στο επιχειρείν αλλά και για τη γενικότερη προσφορά τους στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Στην ίδια εκδήλωση θα αναγορευθεί σε επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π. η οικογενειακή επιχείρηση «ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΗΛΙΟΣ», ως αναγνώριση της εκατονταετούς επιχειρηματικής της δραστηριότητας, χάρη στην οποία έχει αναδειχθεί ως μία εκ των λαμπρότερων ελληνικών επιχειρήσεων με εξωστρεφή δυναμική.
Φέτος θα βραβευτούν:
H Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Zhang Qiyue, για τη συμβολή της στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, καθώς και οι κ.κ.:
Γ. Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Σ. Παληός, Πρόεδρος της εταιρείας «Diana Shipping Inc.»
Δ. Ανδριόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας «Dimand Real Estate»
Ν. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας «Ν. Γιαννόπουλος-Π. Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter