Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Liknoss GDS - Ασημένιο βραβείο στα Impact Bite Awards 2019

0new era

Μία ακόμη διάκριση απέσπασε η CRS Liknoss, με την απόκτηση του ασημένιου βραβείου, στην κατηγορία “Τουρισμός” για το Liknoss GDS, που της απονεμήθηκε, στο πλαίσιο της 8η διοργάνωσης των Impact BITE Awards 2019. Τα καθιερωμένα επιχειρηματικά βραβεία της Boussias Communications, φιλοξένησαν περισσότερους από 500 εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό κόσμο, επιβραβεύοντας για ακόμη μία χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές και τα καινοτόμα έργα της Ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα από ένα πλήθος εξαιρετικών υποψηφιοτήτων. Το Liknoss GDS είναι σύστημα διανομής 3ης γενιάς το οποίο αναπτύχθηκε εξ’ολοκλήρου από την Ελληνική εταιρεία CRSLIKNOSS Α.Ε. Πολλές μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό προσπάθησαν στο παρελθόν, επενδύοντας σημαντικά ποσά, να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων όμως απέτυχαν. Η CRSLIKNOSS, κατάφερε να εκμεταλλευτεί αποτελεσματικά την 20ετή εμπειρία της στο χώρο της ακτοπλοΐας και συγκεκριμένα στην Ελληνική αγορά (μία από τις πιο απαιτητικές και πολύπλοκες εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των νησιών, λιμανιών, δρομολογίων, εμπορικών πολιτικών, νομοθετικών ρυθμίσεων και κανονιστικών οδηγιών) δημιουργώντας το μοναδικό παγκόσμιο σύστημα που συνδέει τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ανά τον κόσμο με τους μηχανισμούς κρατήσεων των ταξιδιωτικών γραφείων.
Τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η χρήση του συστήματος αυτού εστιάζονται κυρίως στα εξής:
• Διασύνδεση με όλο το δίκτυο πωλήσεων της CRS Liknoss & των συνεργαζόμενων εταιρείες
• On-line πρόσβαση στα συστήματα των εταιρειών
• Διατήρηση πολιτικής της κάθε εταιρείας όπως επίσης και των εμπορικών συμφωνιών με τα σημεία πώλησης. Δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης συμφωνιών & προμηθειών
• Πρόσβαση σε τεχνολογικές λύσεις
• Απρόσκοπτη εξάπλωση δικτύου & ταχεία επέκταση λειτουργικότητας
• Περιορισμό κόστους και δυνατότητα κεντρικής λειτουργίας από μία οθόνη.
• Παροχή συστήματος αναφορών, διαχείρισης πιστώσεων & λήψης αποφάσεων

Στην νέα, 3η γενιά του LIKNOSS GDS, η εμπειρία αυτή συνδυάστηκε και επεκτάθηκε με τις διαφορετικές πολιτικές και προσεγγίσεις άλλων αγορών (δυτικής Μεσογείου, Βόρειας Θάλασσας και Βαλτικής) δημιουργώντας την multi-policy λειτουργία του LIKNOSS GDS. Από ένα σύνολο 3.000 ταξιδιωτικά γραφεία, τα 350 είναι online travel agencies (OTAs) εκ των οποίων αυτή την στιγμή ήδη 270 πρακτορεία της Βόρειας Ευρώπης είναι συνδεδεμένα. Μέσα στο 2019 αναμένεται να συνδεθούν τουλάχιστον 2.000 ακόμα.
Στο LIKNOSS GDS έχει επίσης προστεθεί περιεχόμενο από λεωφορειακές γραμμές, δρομολόγια τρένων και εκδρομών, το οποίο συνεχώς ενισχύεται με νέες συνεργασίες. Έτσι παρέχεται συνδυασμένη μεταφορά και ευκαιρίες cross selling για όλους τους συμμετέχοντες φορείς.
Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια, η CRSLIKNOSS επικεντρώνεται στην ταχεία επέκταση της, εδραιώνοντας την θέση της στην Ευρώπη και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε Ασία και Αμερική ενσωματώνοντας στους κόλπους της, εταιρείες μεταφορών και πρακτορεία. Ως εκ τούτου, η εταιρεία με παραγωγική έδρα στην Ελλάδα, στηριζόμενη στην αδιαμφισβήτητη γνώση των ανθρώπων του τομέα πληροφορικής της χώρας μας, σκοπεύει να καθιερωθεί ως το διεθνές επίγειο GDS και να διατηρήσει τον τίτλο της ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων κρατήσεων και διανομής εισιτηρίων στους τομείς των μεταφορών, του τουρισμού και του πολιτισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter