Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

"Κληρώνει" για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

nafpigeia skaramaga 09

"Ραντεβού” στις 23 Απριλίου έχουν οι πιστωτές της υπό ειδικής διαχείρισης ΕΝΑΕ (Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) για να εγκρίνουν τις μοναδικές δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν στους Πλειοδοτικούς διαγωνισμούς για την εκποίηση ακινήτων της, για να αποφασίσουν την υποβολή ή μη της έκθεσης του Ειδικού Διαχειριστή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Ενδιαφέρον για τα ακίνητα της ΕΝΑΕ εκδήλωσαν στους ανεξάρτητους δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Φεβρουαρίου. οι εταιρείες: "Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ - ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ, ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΝ" για τον 1ο διαγωνισμό, "ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", για τους πλειοδοτικούς δημόσιους διαγωνισμούς Νο 2, Νο7, Νο8, Νο9 και Νο10, οι κ.κ. ΜΠΟΒΟΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και ΜΠΟΒΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για τα ακίνητα των διαγωνισμών Νο5 και Νο6, και η "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", που υπέβαλε προσφορά για τον διαγωνισμό Νο12.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση των πιστωτών έχουν οι αναφερόμενοι στην κατάσταση πιστωτών με ημερομηνία 09.10.2017, η οποία συνετάχθη από την εταιρεία Deloitte, εφόσον δεν έχουν ικανοποιηθεί έως τη δημοσίευση της πρόσκλησης.
Σημειώνεται πως η κατάσταση πιστωτών αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος της από 12.10.2017 αίτησης του Ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας Πειραιώς για την υπαγωγή της ΕΝΑΕ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης που κατατέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η απόφαση για την υποβολή ή μη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών της έκθεσης που συνέταξε ο Ειδικός Διαχειριστής θα ληφθεί με πλειοψηφία επί του συνόλου των εκπροσωπούμενων στη συνέλευση απαιτήσεων των πιστωτών της ΕΝΑΕ.
Πηγή: capital.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter