Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά είχε ο ΕΣΠ

0ΕΣΠ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Νίκος Μανεσιώτης με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στην οποία παρευρέθηκαν η Β΄Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ. Μ. Πιττάκη, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θ. Καπράλος, ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Α. Μασουρίδης.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, για την βέλτιστη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στη βιωσιμότητα και στην εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.
Ειδικότερα, τέθηκε το θέμα των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, η δυνατότητα διοργάνωσης «Λευκής Νύχτας», η συνδιοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, η δημιουργία της Ιπποδάμειας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων στο παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑ.ΣΥ., ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Μικρολίμανου.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αξιοποίηση ακινήτων για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της έξαρσης του παρεμπορίου, καθώς και η δυνατότητα βελτίωσης των υποδομών υποδοχής των επιβατών της ακτοπλοΐας.
Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για συνέχιση της στενής εποικοδομητικής τους συνεργασίας και επικοινωνίας, με στόχο την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter