Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο μετοχικό κεφάλαιο της Fieldscale η Εθνική Τράπεζα

ethniki trapeza

Τη συμμετοχή της στο εταιρικό κεφάλαιο της Fieldscale ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος «NBG Business Seeds» για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Η Fieldscale είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, η οποία δημιουργεί νέας γενιάς εργαλεία προσομοίωσης (simulation software) για το σχεδιασμό νέων τεχνολογικών προϊόντων.

Τα εργαλεία της Fieldscale λέγονται «Simulation Apps», είναι δηλαδή λογισμικά εξειδικευμένα για τις συγκεκριμένες ανάγκες της εκάστοτε βιομηχανίας. To βασικό της προϊόν είναι το λογισμικό προσομοίωσης «SENSE», σχεδιασμένο ειδικά για τη βιομηχανία κατασκευής οθονών αφής.

Η Fieldscale ιδρύθηκε το 2015 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σήμερα αποτελείται από μία ομάδα περισσότερων από 20 νέων μηχανικών και προγραμματιστών, με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, οι οποίοι προσφέρουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Το «NBG Business Seeds», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας. Περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης.

naftemporiki.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter