Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Οι προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την Εφοδιαστική Αλυσίδα

VZEIMPEKIS1

Σταθερό αρωγό στους νέους που αναζητούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και ενδιαφέρονται για την εφοδιαστική αλυσίδα και τα Logistics αποτελεί η Ελληνική Εταιρεία Logistics. Συμμετέχοντας και φέτος στο τριήμερο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που πραγματοποιήθηκε 17-19 Μαρτίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, πρόσφερε την ευκαιρία σε άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών, φοιτητές ή πτυχιούχους, να γνωρίσουν στενότερα τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει. Στο πλαίσιο αυτό η Ελληνική Εταιρεία Logistics διοργάνωσε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάνελ με θέμα : «Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας».

Τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν :

• Ροδόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data,
• Δρ. Ζεϊμπέκης Βασίλης, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Διευθύνων Σύμβουλος OPTILOG Αdvisory Services-Υποδιευθυντής Εργαστηρίου ΣυΣΠαΛ, Τμ. Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης Παν. Αιγαίου
• Κοκκινίδης Σταύρος, Supply Chain Business Partner Sanofi-Aventis
• Σιαπάτης Δημήτρης, System Manager, Jungheinrich Hellas
• Κωνσταντάτος Άρης, Logistics & Customer Service Μanager, Greece & Eastern Europe, Barilla Hellas
• Πασπαλάρη Έλενα, HR & Customer Service Manager, EKOL LOGISTICS
• Αλεξίου Αλέξης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Logistics Manager, Alpha Grissin

Η αυξημένη συμμετοχή των νέων που παρακολούθησαν το πάνελ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, αποδεικνύει ότι η νέα γενιά γοητεύεται από τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορούν να προσφέρουν τα logistics, καθώς αποτελούν ισχυρό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αποτελεί το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Στην 7η φετινή διοργάνωση, συμμετείχαν εκπρόσωποι από 15 κλάδους/ τομείς της οικονομίας, οι οποίοι μέσα από 36 εισηγήσεις σκιαγράφησαν τις τάσεις, τις επαγγελματικές επιλογές και τις προοπτικές που διαγράφονται σε καθέναν απ’ αυτούς, με προσανατολισμό στην καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter