Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Υψηλόβαθμη 20μελής κινεζική αποστολή στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο την Παρασκευή

ellada china flags 735x400

Υψηλόβαθμη 20μελή κινεζική κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή από την πόλη (σε επίπεδο Περιφέρειας) Yangjiang της επαρχίας Guangdong υποδέχεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 3 το μεσημέρι το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο στα γραφεία του. Της κινεζικής κυβερνητικής και επιχειρηματικής αποστολής ηγείται ο δήμαρχος του Yangjiang Qiu Zhiyong, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υποδιευθυντή του Εμπορικού Γραφείου της περιοχής, τον επικεφαλής του εμπορικού τμήματος και το δήμαρχο της πόλης σε επίπεδο κοινότητας του Yangchun (που υπάγεται στο Yangjiang) Luo Hanjie.

Ο δήμαρχος του Yangjiang Qiu Zhiyong και ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Γιαννίδης θα υπογράψουν συμφωνία συνεργασίας, ώστε οι υπηρεσίες του επιμελητηρίου στα μέλη του (εύρεση αξιόπιστων εταιρειών από την Κίνα, τουριστικός τομέας, εισαγωγές κι εξαγωγές, κλπ) να είναι υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Την κυβερνητική αποστολή συνοδεύουν 16 εκπρόσωποι κινεζικών επιχειρήσεων από το Yangjiang (πρόεδροι ή γενικοί διευθυντές), οι οποίοι στην πλειοψηφία τους αντιπροσωπεύουν είδη κι εξοπλισμό σπιτιού και κουζίνας, μαχαιροπήρουνα και οικιακά σκεύη και είναι κατασκευαστές και όχι traders / agents. Άλλωστε, το Yangjiang είναι η πλέον φημισμένη περιοχή της Κίνας στους τομείς αυτούς.

Στην αποστολή συμμετέχουν και δύο φαρμακοβιομηχανίες εξειδικευμένες στην παρασκευή πρώτων υλών και συμπληρωμάτων διατροφής, μία κατασκευαστική εταιρεία και μία εταιρία που εξειδικεύεται στον ιαματικό τουρισμό στην Κίνα.

Οι κινεζικές εταιρίες επιθυμούν να συναντηθούν με 10 ελληνικές εταιρίες, συνολικά, αντίστοιχου ενδιαφέροντος.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις αφορούν αυστηρά τα μέλη του επιμελητηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter