Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χορηγία για τα σωφρονιστικά καταστήματα από την Ε.Ε.Ε.

0Βενιάμης Χρυσοχοϊδης

Νέα χορηγία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Αυτή τη φορά για τα Σωφρονιστικά Ιδρύματα της χώρας. Νωρίτερα το πρωί κλιμάκιο της ηγεσίας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών υπό τον πρόεδρο κ. Θ. Βενιάμη συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοΐδη.


Η συνάντηση αφορούσε στη δωρεά 11.600 στρωμάτων και 80.500 κλινοσκεπασμάτων (πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες κ.λπ.), συνολικής αξίας 582.000 ευρώ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστημάτων Κράτησης, Ιωάννης Σταλίκας. Η χορηγία αυτή έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης γενικότερης στρατηγικής του Υπουργείου για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων στην οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα η Ε.Ε.Ε..

Ο Υπουργός ευχαρίστησε το προεδρείο και τόνισε ότι η Ένωση πάντα συνέβαλε γενναιόδωρα στην κάλυψη αναγκών των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου.Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρότρυνε το Προεδρείο της Ένωσης να συνεχίσει τις προσπάθειές του λέγοντας: «Το κοινωνικό σας έργο είναι σημαντικό. Να το συνεχίσετε γιατί ξαναμπήκαμε σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα, με πολλές ανάγκες και πολλές στερήσεις λόγω της δοκιμασίας που υφίσταται αυτή τη στιγμή η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα ολόκληρη λόγω του κορωνοϊού».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. κ. Βενιάμης, τόνισε ότι η Ένωση ήταν και παραμένει κοντά στους ένστολους, βοηθώντας στο έργο τους. Σημείωσε επίσης ότι η Ένωση αποδίδει διαχρονικά ιδιαίτερη σημασία στην αξία της κοινωνικής προσφοράς, επισημαίνοντας ότι η χορηγία αυτή γίνεται για την καλυτέρευση της ζωής των κρατουμένων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «αυτό που προσφέρουμε να είναι μια μικρή χαρά και ανάσα στην καθημερινότητά τους».

Να υπενθυμιστεί ότι η Ε.Ε.Ε. μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ έχει προβεί σε ανάλογη κίνηση για την ανάνεωση των κλινοσκεπασμάτων νοσοκομείων της χώρας αλλά και της αναδιαμόρφωσης χώρων υγιεινής τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter