Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το τράμ επίκεντρο της συνάντησης ΕΣΠ- Αττικό Μετρό

0τραμ πειραιάς

Σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 31/10 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Ν. Μανεσιώτης με τον νέο Πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ κ. Ν. Ταχιάο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ν. Κουρέτα, στην οποία παρευρέθηκαν η Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ κ. Θ. Καπράλος.
Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η μεγάλη καθυστέρηση των έργων έλευσης του τραμ στον Πειραιά και οι ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου, εκφράστηκε για ακόμη μια φορά η δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την καθυστέρηση που επιτελείται, παρά την μέχρι σήμερα πρόοδο των έργων. Σαν φυσική συνέπεια, η επισκεψιμότητα εξακολουθεί να είναι μειωμένη και το παρεμπόριο γιγαντώνεται στην πόλη, εντείνοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή αναστάτωση, ενώ τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη να επανέλθει άμεσα η ομαλή πρόσβαση των πολιτών στον Πειραιά και στην Αγορά της πόλης, ιδιαίτερα ενόψει της γιορτινής περιόδου.
Οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό, αντιλαμβανόμενοι τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αναφέρθηκαν στις τεχνικές δυσκολίες που προκαλούν τις καθυστερήσεις και ενώ δεν υπήρξε από την πλευρά τους χρονική δέσμευση παράδοσης και λειτουργίας των έργων, δήλωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεπεραστούν το συντομότερο τα εμπόδια.
Επιβεβαιώθηκε η επιθυμία στενής συνεργασίας, ώστε να επανέλθει το γρηγορότερο δυνατό ο Πειραιάς και η αγορά του σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter