Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

“Υποτροφία IST College-Kallichoron-Axion Hellas” 2019-2020

0Astiplaia

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel, η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας αποτελεί για εμάς στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Φέτος, με εφαλτήριο το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Kallichoron Room2Give”, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το IST College στα πλαίσια του “7ου Διάπλου Axion Hellas” και στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών της Γ’ Λυκείου της Αστυπάλαιας να ανοίξουν τα φτερά τους και να προοδεύσουν, προσφέροντας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:
• 1 πλήρη υποτροφία σε διετές πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης (ΙΕΚ, www.ist.edu.gr) με κάλυψη εξόδων διαβίωσης εφάπαξ σε ετήσια βάση, στην μνήμη του αείμνηστου παππού μας, Μιχαήλ Γ. Παλατιανού, εμπνευστή μας στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στον σπουδαστή να κάνει την πρακτική του άσκηση μέσω του Kallichoron Internship Scheme κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ξενοδοχείο.
Κριτήρια επιλογής
- Οι υποψήφιοι θα πρέπει, τεκμηριωμένα, να είναι κάτοικοι της Αστυπάλαιας.
- Για την υποβολή αιτήσεων δεν θα αποτελέσει κριτήριο αποκλεισμού ο βαθμός του Απολυτηρίου του Λυκείου, θα συνυπολογισθεί όμως ως παράγων μοριοδότησης. Ειδικότερα βαθμός ίσος του δεκαπέντε (15) θα λαμβάνει εκατό (100) μόρια. Κάθε επιπλέον μία (1) μονάδα του Απολυτηρίου θα λαμβάνει επιπροσθέτως εξήντα (60) μόρια.
- Θα υπάρχει επιπλέον μοριοδότηση με βάση κοινωνικά κριτήρια:
- Τέκνα Μονογονεϊκών Οικογενειών (μόρια 100)
- Τέκνα Πολυτέκνων Οικογενειών (μόρια 100)
- Τέκνα Τριτέκνων Οικογενειών (μόρια 50)
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης μπορείτε να το δείτε εδώ και μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής από εδώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους καθώς και σύντομη δήλωση με τίτλο «Γιατί Αξίζω την Υποτροφία» στο IST Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή/και στην Axion Hellas Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως Παρασκευή 28/6/2019.
Οι δικαιούχοι των υποτροφιών θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, στις ιστοσελίδες των IST και Αxion Hellas, ενώ παράλληλα θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς.
Για περισσότερες πληροφορίες:
IST College
τηλ. 210 4822222 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Kallichoron Art Boutique Hotel
τηλ. 22430 61935 – 6936 889 888 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Axion Hellas
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με το το Πρόγραμμα ΕΚΥ “Kallichoron Room2Give”

Από το 2015, το Kallichoron Art Boutique Hotel έχει θεσπίσει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας (ΕΚΥ) “Room2Give” με στόχο να στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας με σημείο αναφοράς το παιδί και τους νέους. Από το 2015 μέχρι σήμερα, το Kallichoron, με την βοήθεια των επισκεπτών του, έχει στηρίξει ενεργά τις ακόλουθες δράσεις:
• Εξοπλισμός του Νηπιαγωγείου της Αστυπάλαιας με βιβλία και παιχνίδια με συνεχή στήριξη της προσπάθειας των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών.
• Αγορά βιβλίων για την παιδική δανειστική βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου της Αστυπάλαιας.
• Ημέρα δημιουργικής απασχόλησης και ζωγραφικής με την ζωγράφο και εικαστικό, Γεύσω Παπαδάκη, με θέμα «Ζωγραφίζω τον κόσμο που ονειρεύομαι».
• Κανάλι γνώσης και πολιτισμού με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα με εκπαιδευτικές δράσεις μεταξύ των σχολείων της Αστυπάλαιας και εκπαιδευτικών φορέων.
• Στήριξη περιβαλλοντικών δράσεων σε συνεργασία με την HELMEPA στο νησί της Αστυπάλαιας.
• Στήριξη των δράσεων σχολικής διαμεσολάβησης στην Αστυπάλαια σε συνεργασία με την εταιρία «Διάλογος».
• Στήριξη του έργου της Ναρκισσείου Δημοτικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης Αστυπάλαις.
• Στήριξη περιβαλλοντικών και εκπαιδευτικών δράσεων του 1ου & 2ου Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου Αστυπάλαιας «Τα Βιβλία Παίζει».
Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Room2Give” του Kallichoron Art Boutique Hotel εδώ: http://www.kallichoron.gr/el/room-to-give

Τo IST College

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης. Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρουμε ανοιχτά σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες ώστε να αποτελούμε την ιδανική επιλογή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

Σχετικά με την Axion Hellas

Στόχος της Axion Hellas είναι να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας. Λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της απόστασης από τα μεγάλα αστικά κέντρα, οι περιοχές αυτές στερούνται εύκολης πρόσβασης σε βασικά αγαθά, όπως υπηρεσίες της υγείας, της εκπαίδευσης, τις υποδομές και τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Συνεπώς, στόχος της οργάνωσής μας είναι η βελτίωση, η προώθηση, και η ανάπτυξη του πνευματικού, πολιτιστικού, επαγγελματικού και κοινωνικού επιπέδου της τοπικής ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, η Axion Hellas, επικεντρώνεται στην οργάνωση, την χρηματοδότηση, την παρακολούθηση και την υλοποίηση δράσεων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter