Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

MED TUGS: Άμεση επέμβαση στο Πέραμα για το Flying Dolphin XVIII

IIuAeAyA

Με την άμεση επέμβαση της κοινοπραξίας Med Tugs κατασβήσθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σήμερα στο Flying Dolphin XVIII, το οποίο βρίσκονταν στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος για εργασίες συντήρησης.

Συγκεκριμένα άμεσα έσπευσαν στην περιοχή τα ρυμουλκά – ναυαγοσωστικά σκάφη VERNICOS OCEANOS - Fire Fighting 1, CHRISTOS XLV - Fire Fighting 1, CHRISTOS ΧΧΧVΙI - Fire Fighting ½, CHRISTOS XLII, KARAPIPERIS NEW GENERATION, καθώς και σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Σκοπός της κοινοπραξίας ήταν αφενός να κατασβήσει άμεσα την φωτιά, αφετέρου όμως να μην της επιτρέψει να επεκταθεί στα άλλα σκάφη που βρίσκονταν πρυμνοδετημένα δίπλα στο Flying Dolphin XVIII.

Να σημειωθεί ότι πλησίον του φλεγόμενου σκάφους, ανατολικά της Προβλήτας 2, βρίσκονταν mega yachts, αλλά και το FLYINGCAT 4 της HELLENIC SEAWAYS.

Τα ρυμουλκά – ναυαγοσωστικά σκάφη της Κοινοπραξίας Med Tugs βρέθηκαν στις 10.20 και άρχισαν την κατάσβεση δέκα λεπτά αργότερα, στις 10.30.

Όπως είναι ήδη γνωστό η κοινοπραξία Med Tugs πρόσφατα και μετά την επιτευχθείσα συμφωνία συγχώνευσης μεταξύ της Vernicos Tugs & Salvage με την ιταλική SCAFI μέσο της οποίας δημιουργήθηκε η Vernicos – Scafi, ενισχύθηκε με επιπλέον άλλα 21 σύγχρονα ρυμουλκά – ναυαγοσωστικά που την κατέστησαν την ισχυρότερη κοινοπραξία στην Μεσόγειο και μια από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter