Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο «τιμόνι» του «Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών» ο Ν. Καβαλλιέρος

0Καβαλλιέρος

Την Δευτέρα 10/12/2018 και από ώρα 18:00 έως 21:00 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ε. έλαβε χώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση του «Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών» με θέματα ημερήσιας διάταξης:
α. Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου β. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων γ. Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου δ. Προγραμματισμός δράσεων και έγκριση προϋπολογισμού 2019 Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων προέκυψαν τα νέα μέλη, τα οποία ευθύς αμέσως συγκροτήθηκαν σε σώμα, ως ακουλούθως: Νικόλαος Καβαλλιέρος Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.), Πρόεδρος, Αννίκα Μπαρμπαρήγου Επιχειρηματίας, Γενική Γραμματέας Μάνος Βερνίκος Καπετάνιος Ε. Ν., Αντιπρόεδρος , Σπυρίδων Ευσταθόπουλος Πρώην Στέλεχος Ε. Κ., Ταμίας (Θέματα Ε.Ε.), Ματίνα Ρασσιά Αρχιτέκτονας, Μέλος (Marketing) , Νικόλαος Γερασίμου Ναυτιλιακός Δικηγόρος, Μέλος (Νομικά θέματα), Γεώργιος Καμίτσης Σύμβουλος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Μέλος
Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Γεράσιμος Διαμαντάτος Ναυπηγός , Daniel Lebard Επιχειρηματίας ,Παναγιώτης Χασάπης Δικηγόρος
Το μέλος του Συνδέσμου Τόνυ Βαμβακίδης παραμένει ως εντεταγμένος Σύμβουλος του Συνδέσμου μας στην ΕΜΗ αλλά και σε οργανώσεις του εξωτερικού που έχουν συναφείς σκοπούς με τον Σύνδεσμο. Τα μη εκλεγμένα μέλη, υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο: Αντώνης Δημητρακόπουλος, Σταμάτης Κουτουμάνος, Κωνσταντίνος Νίκας και Αντώνης Πλούτης απεφασίσθη όπως συμμετέχουν άνευ ψήφου στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και να βοηθούν στην εκτέλεση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το Νέο Διοικητικό συμβούλιο κατά την πρώτη του συνεδρίαση μετά τις αρχαιρεσίες απεφάσισε να συνεχίσει ακόμα πιο έντονα την προσπάθεια για την διάσωση των ξύλινων παραδοσιακών σκαφών και των παραδοσιακών καρνάγιων με σειρά εκδηλώσεων συναντήσεων, ημερίδων, άρθρων και ισχυρές πιέσεις προς την Ελληνική Δημόσια Διοίκηση και την Διεύθυνση αλιείας της Ε.Ε.. Αυτή η προσπάθεια θα εστιάσει στην παύση της καταστροφής της εθνικής μας παράδοσης, λόγω του εγκληματικού σπασίματος των αλιευτικών ξύλινων παραδοσιακών σκαφών, μέσω της αλλαγής χρήσεως των σκαφών σε επαγγελματικά ή ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter