Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δημιουργία επαγγελματικού Εργαστηρίου Εστίασης με συμβολή της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

0Συνενωση

Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Εταιρία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α), φορέα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ένταξης ατόμων με ελαφρά νοητική υστέρηση. Ειδικότερα συνέβαλε στη δημιουργία επαγγελματικού Εργαστηρίου Εστίασης, το οποίο οι καταρτιζόμενοι με σχετική υποστήριξη λειτουργούν ως δομή τροφοδοσίας για τις ανάγκες ολοκλήρου του Κέντρου, δυναμικότητας σήμερα ενενήντα (90) ατόμων.
Οι ενέργειες στήριξης και αρωγής στο Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. καταδεικνύουν για άλλη μια φορά τη διαρκή προσφορά της ναυτιλιακής κοινότητας σε φορείς και δομές που περιθάλπουν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού οι οποίες σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής ύφεσης πλήττονται βαθύτατα.
Σημειώνεται ότι η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ιδρύθηκε από μέλη της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και έχει ως αντικείμενο την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων, δράσεων ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργων ανθρωπιστικού περιεχομένου και δωρεών ευρύτερου ενδιαφέροντος για την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter