Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εθιμοτυπική συνάντηση

aktoploia 7676

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ανδρέα Θεοφίλου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας.
Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος και πρώην αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα τον Αρχιπλοίαρχο, νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κ. Ανδρέα Θεοφίλου. Επεσήμανε ότι ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία που έχουμε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο και τον εκάστοτε Κεντρικό Λιμενάρχη».
«Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και τα όποια θέματα έχει με το Λιμεναρχείο και θα έχουμε μια συχνή επικοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.
Εξήρε τη σπουδαιότητα του Λιμενικού Σώματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα Σώμα, που όπως έχω δηλώσει κατ εξακολούθηση, μaς κάνει πραγματικά υπερήφανους και ως χώρα και ως πόλη. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε. Είναι ένα Σώμα οργανωμένο που προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στη χώρα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter