Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δυναμική παρουσία της «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στο Ναυτικό Σαλόνι 2017

Zois efstathiou 1

Κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών του Ναυτικού Σαλονιού 2017 το περίπτερο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., το οποίο σε όλη της διάρκεια την έκθεσης φιλοξένησε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους. Τα στελέχη της εταιρίας ενημέρωναν για τους κινητήρες, την τεχνολογία, και τις καινοτομίες, που η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. προωθεί στην αγορά επιβεβαιώνοντας την μεγάλη της παράδοση στον κλάδο.

Μάλιστα, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2017, το περίπτερο της εταιρίας επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της Brunswick Marine in EMEA (μέλος του ομίλου της Mercury Marine, με δικαιοδοσία στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ) Mr. Martin Bass και η Mrs. Corine Maquet, Distributors Manager Europe.

Τα στελέχη της ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. ξενάγησαν τους επικεφαλής της Brunswick Marine in EMEA σε όλα τα περίπτερα των κατασκευαστών και των συνεργατών τους και συζήτησαν για τους κινητήρες και τα σκάφη που προωθούν στην ελληνική αγορά.

Όσον αφορά τα προϊόντα που έκλεψαν την παράσταση σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στο επίκεντρο βρέθηκε η μεγάλη σειρά των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY από 2,5 έως και 400 ίππους, με τις απαράμιλλες δυνατότητές τους και τα πλεονεκτήματά τους.

Το ενδιαφέρον προσέλκυσαν και οι έξυπνοι ηλεκτροκινητήρες MOTORGUIDE Xi5 & R3 καθώς και ο προσομοιωτής του πιο εξελιγμένου παγκοσμίως συστήματος JOYSTICK PILOTTING, εκπροσωπώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δεκάδες ήταν και οι περιπτώσεις ενδιαφερομένων για τους πετρελαιοκινητήρες R200 & S270 της Hyundai Seasall, όπου με τις δυνατότητές τους αποτελούν μια πρωτοποριακή πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Επισημαίνεται ότι ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε πιστεύει ότι η επαφή με το κοινό της θάλασσας αποτελεί μια διαδραστική διαδικασία, η οποία προσφέρει στην εταιρία σημαντικά στοιχεία που στην συνέχεια αποδίδονται ως υπεραξία στους συνεργάτες και τους πελάτες.

Γι΄αυτό και κάθε χρόνο συμμετέχει στο Ναυτικό Σαλόνι αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στην δραστηριότητά της, την οποία ενισχύει ποιοτικά και διευρύνει με προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρία έχει παρουσία στο χώρο των ειδών εξοπλισμού σκαφών αναψυχής από το 1946. Καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά με την αποκλειστική διάθεση των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY το 1982, ενώ το 1995 ολοκληρώνει την γκάμα εξωλέμβιων της Mercury Marine με την MARINER. Στις αρχές του 2014 ξεκινάει την συνεργασία της με την Hyundai Seasall Marine Diesel για να πετύχει μια ακόμα αποκλειστική διάθεση, αυτή των κινητήρων diesel.

Το 2003 πιστοποιείται από την TUV HELLAS και έκτοτε εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000.

Περισσότεροι από 60 κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού και μηχανών θαλάσσης, εμπιστεύονται την διάθεση, την προβολή και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων τους στην ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. επιβραβεύοντας τον επαγγελματισμό της.

Παράλληλα η εταιρία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τα περισσότερα Ελληνικά ναυπηγεία προμηθεύοντάς τα με κινητήρες, βασικό ναυτιλιακό εξοπλισμό και αξεσουάρ ενώ είναι ο κύριος προμηθευτής σε εκατοντάδες καταστήματα ναυτιλιακών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, είναι ο κύριος προμηθευτής του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος σε ότι αφορά εξωλέμβιους κινητήρες, ανταλλακτικά, λιπαντικά και ναυτιλιακό εξοπλισμό και έχει βραβευθεί κατ' επανάληψη για το υψηλό επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει.

Το σημαντικά υψηλό ποσοστό πωλήσεων που κατέχουν οι εξωλέμβιες MERCURY και MARINER καθώς και τα προϊόντα QUICKSILVER στην Ελλάδα, κατατάσσει την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων επίσημων διανομέων της Marine Power στην Ευρώπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter