Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε πανεργατική απεργία στις 24 Νοεμβρίου καλεί η ΑΔΕΔΥ

adedy apergia arxeiou

Γενική απεργία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κάνοντας λόγο για συνεχιζόμενη επίθεση ενάντια στα εργασιακά – κοινωνικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων. Απευθύνεται, παράλληλα, στη ΓΣΕΕ, στα Εργατικά Κέντρα και στα Σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα και τους προτείνει η 24η Νοεμβρίου να είναι ημέρα Πανεργατικής Απεργίας. Απευθύνεται, επίσης, στις οργανώσεις των επιστημόνων, επαγγελματιών και συνταξιούχων και τους προτείνει η 24η Νοεμβρίου να είναι ημέρα Παλλαϊκής κινητοποίησης για την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών.

Όπως επισημαίνει, στην πορεία προς την Παλλαϊκή Απεργιακή κινητοποίηση η ΑΔΕΔΥ στηρίζει και συμμετέχει σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες των Ομοσπονδιών, Σωματείων και άλλων φορέων:

Αντιφασιστική – αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική διαδήλωση σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6:00μμ, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6:00μμ, στα Προπύλαια.

«Καραβάνι της Υγείας» που συνεχίζει το δρόμο του στην Πάτρα την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7:00πμ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Συγκέντρωση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016, με κεντρικό αίτημα το «κούρεμα» των στεγαστικών δανείων.

Κινητοποίηση την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016, στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Συγκεντρώσεις στα Ειρηνοδικεία για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

Παράλληλλα, προσδιορίστηκε συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, για να αποφασίσει τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων για το επόμενο διάστημα, όπως τονίζεται.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter