Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμμετοχή ΥΝΑ στην εκστρατεία ενημέρωσης «Ελλάδα - Χίλια Μίλια»

ΥΝΑΤο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια - εκστρατεία ενημέρωσης - που ονομάζεται «Ελλάδα Χίλια Μίλια» (Greece 1000 Miles) του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «η Πίστη» και του South Evian Gulf team.

Πιο συγκεκριμένα:

Η South Evian Gulf Team με κίνητρο τη βαθειά αγάπη για τη θάλασσα και τα ναυτικά ταξίδια έχοντας τη βαθύτερη επιθυμία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στα παιδιά, διοργάνωσαν έναν κωπηλατικό μαραθώνιο, εκατοντάδων ναυτικών μιλίων, στην ανοιχτή θάλασσα, με όλες τις προκλήσεις που αυτό συνεπάγεται και το αφιέρωσαν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με καρκίνο «Η ΠΙΣΤΗ».

Η προσπάθεια αυτή έχει σαν στόχο την ενημέρωση του πληθυσμού απ' το Σύλλογο Η ΠΙΣΤΗ που επί μία 20ετία στέκεται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειές τους τόσο για το έργο του και τις ανάγκες που απορρέουν απ' αυτό και πρέπει να υποστηριχτούν με κάθε τρόπο όσο και για την ευαισθητοποίηση και την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών, αίματος και αιμοπεταλίων.

Η δική σας συμβολή.

Το τελευταίο διάστημα η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει αντίκτυπό στα παιδιά της ΠΙΣΤΗΣ. Οι οικογένειες χρειάζονται ολοένα και περισσότερη στήριξη, γεγονός που κάνει την ύπαρξη του Συλλόγου πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του Συλλόγου χρειάζεται να μη βρεθούν τα παιδιά με καρκίνο μόνα μπροστά στην κρίση και κυρίως ακόμα πιο μόνα μπροστά στη νόσο και τον αγώνα τους για την αντιμετώπισή του.

Στην προσπάθεια που συνοπτικά αναλύεται παραπάνω, η συμβολή του καθενός μας είναι αποφασιστικής σημασίας, προκειμένου το εγχείρημα να μπορέσει να ολοκληρωθεί όσο γίνεται πιο ομαλά και να έχει όσο μεγαλύτερη προβολή, για να επιτευχθεί ο στόχος του εγχειρήματος που είναι η ενημέρωση της κοινωνίας για την εθελοντική προσφορά Μυελού των Οστών, αίματος και αιμοπεταλίων.

Οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία κάθε ενδιαφερομένου στα τηλ του γραφείων του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» : 2107488961 – 2107486880.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

901 11 159 159 (ΟΤΕ 3,68 € / κλήση)

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία νικιέται – Ας βοηθήσουμε όλοι!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter