Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ελεύθερος ο 15χρονος γιος του εφοπλιστή που εμπλέκεται στο «καρτέλ της ηρωίνης»

iroini-filothei-11

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 15χρονος γιος του 40χρονου εφοπλιστή, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ έπειτα από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να είχε στείλει μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο σε έναν από τους 11 συλληφθέντες.

Σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και η μητέρα της, η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της πρώην συζύγου του 40χρονου, ενώ αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία και πέντε Τούρκοι υπήκοοι.

Για την ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 1.133,420 κιλών και αξίας Πηγές από την Ασφάλεια του Λιμενικού ανέφεραν ότι ο εγκέφαλος της σπείρας πιθανόν να είναι Τούρκος υπήκοος τη Κυριακή εντοπίστηκε σε μάντρα φορτηγών στο Κερατσίνι νταλίκα με ειδικές κρύπτες, η οποία θα χρησιμοποιείτο για τη μεταφορά της ηρωίνης από την Πάτρα στην Ανκόνα και από εκεί στις αγορές της Ευρώπης.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ποσότητα ηρωίνης πρέπει να έφθασε στην Ελλάδα από το Ιράν μέσω Τουρκίας με άλλο φορτηγό όχημα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter