Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβείο Νεότητας Καρλομάγνος 2014

karlomagnos-2014-logo

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση για το Βραβείο Νεότητας Καρλομάγνος 2014 την Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 στις 11:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεότητας Καρλομάγνος διοργανώνεται κάθε χρόνο από κοινού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ίδρυμα του Διεθνούς Βραβείου Καρλομάγνου του Άαχεν και έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την ανάπτυξη ευρωπαϊκής συνείδησης μεταξύ των νέων ανθρώπων, καθώς και τη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκά σχέδια ολοκλήρωσης .

Εφέτος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το σχέδιο "Invest in education", δημιουργία μιας ομάδας νέων του Δικτύου, που αποτελεί και την πρώτη Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών από ελληνικό φορέα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Σπύρος Δανέλλης και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, καθώς και οι εθνικοί νικητές προηγούμενων ετών. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ελίνα Μακρή, δημοσιογράφος .

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming στο Κανάλι του ΕΚ, στο: www.ustream.tv/channel/europarlgr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter