Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δήμος Περάματος: Περισσότερα από 1,5εκ ευρώ από οφειλόμενα τέλη

perama-dimos

Την πρώτη επιταγή ύψους 620.000 ευρώ από τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., παρέλαβε ο Δήμαρχος Περάματος, Παντελής Ζουμπούλης. Πρόκειται για χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο τέλος για τη χρήση κοινόχρηστου χώρου εδάφους – υπεδάφους (αγωγών) για την περίοδο 2012.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για το Δήμο και μια μεγάλη επιβράβευση των προσπαθειών και της επιμονής του κ.Ζουμπούλη καθώς είναι ο μόνος δήμαρχος ο οποίος διεκδίκησε και πέτυχε την καταβολή των οφειλόμενων τελών.

Εντός όμως των προσεχών ημερών ο Δήμος αναμένεται να λάβει μία ακόμη επιταγή, αυτή τη φορά ύψους 950.000ευρώ από το Φυσικό Αέριο Αττικής ΑΕ. που αφορά αντίστοιχο τέλος.
«Πρόκειται για δύο σημαντικά ποσά που θα δώσουν "ανάσα" στο Δήμο. Σχεδιάζουμε να διοχετευθούν τόσο στην ενίσχυση προγραμμάτων που διατηρούμε για τη στήριξη δημοτών, στα σχολεία μας και στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Παράλληλα θα δοθεί και στο Δήμο η δυνατότητα να προχωρήσει στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του και στην αναβάθμιση των εργαλείων που διαθέτει για την βέλτιστη της εξυπηρέτησης των πολιτών. Αν και χαιρόμαστε όμως για αυτή τη θετική εξέλιξη, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την πικρία μας για τη σκανδαλώδη αδιαφορία που επέδειξαν προηγούμενες δημοτικές αρχές στην διεκδίκηση των τελών», δήλωσε ο Δήμαρχος Περάματος, Παντελής Ζουμπούλης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter