Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εμπρηστική επίθεση κατά Ι. Μπρα

BRAS-1

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε χθες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, κ. Ιωάννης Μπρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΗ εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΗ δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Ιωάννη Μπρα για την άδικη επίθεση που δέχτηκε. Παράλληλα καταδικάζουν την πράξη δολιοφθοράς, από όπου και αν προέρχεται, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τις αποφάσεις και την λειτουργία του κ. Μπρα, ως Προέδρου του Οργανισμού.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο καθήκον, στην διασφάλιση υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες, τους πολίτες και τους χρήστες του λιμένος και στην καλώς εννοούμενη αξιοποίηση και εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα και τα έσοδα του δημοσίου και του ελληνικού λαού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΗ λειτούργησε και θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεπηρέαστο από κάθε μορφή απειλών, ακόμα και επιθέσεων «μαφιόζικης» μορφής, με μοναδικό γνώμονα την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και την τήρηση των νόμων και τη δίκαιη εξυπηρέτηση των πολιτών στο λιμάνι του Ηρακλείου».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter