Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενημέρωση Αντιπροσωπείας του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες για το ναυάγιο του Φαρμακονησίου

farmakonisi

Μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, τριμελής αντιπροσωπεία του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες συναντήθηκε την Παρασκευή με Υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε πολύ καλό κλίμα. Κατά τη διάρκειά της, έγινε εκτενής παρουσίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν, ενώ συζητήθηκαν και όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Σημειώνεται ότι, μετά την ολοκλήρωσή της, η αντιπροσωπεία του Ε.Σ.Π. δήλωσε ικανοποιημένη τόσο για την πληρότητα της ενημέρωσης που παρείχαν οι Αξιωματικοί του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , όσο και για τα στοιχεία που τους παρέθεσαν.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες, από την πλευρά τους, δεσμεύτηκαν προς την αντιπροσωπεία του Συμβουλίου ότι θα παράσχουν κάθε δυνατή ενημέρωση επί των μελλοντικών εξελίξεων για το τραγικό συμβάν του Φαρμακονησίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter