Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΦΑΕ: Κινητοποιήσεις στον ορίζοντα

OFAE-fortiga

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στον αποκλεισμό όλων των εισόδων της χώρας δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, οι οποίοι ζητούν από την Πολιτεία να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στα ξένα φορτηγά στις εισόδους της χώρας, αλλά και σε όλο το εθνικό δίκτυο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), «η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο» και κατηγορούν την Πολιτεία ότι συνεχίζει να μοιράζει υποσχέσεις αλλά να μην κάνει τίποτε.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι οι προειδοποιήσεις της δεν αποτελούν επικοινωνιακό πυροτέχνημα, αλλά κραυγή απόγνωσης και ζητεί από την Πολιτεία έστω και τώρα να ξεκινήσει επιτέλους ελέγχους και να εφαρμόσει το μέτρο της επί τόπου επιβολής προστίμων όταν διαπιστώνονται παραβάσεις όπως γίνεται παντού στον κόσμο.
Ήδη, η ΟΦΑΕ έχει ξεκινήσει σειρά ενημερωτικών συναντήσεων σε Γιαννιτσά και Έδεσσα, προκειμένου με τα μέλη της να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει, θα ζητήσει τη στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων και των πολιτικών κομμάτων, ώστε να αποφευχθούν οι κινητοποιήσεις - που αποτελούν καθολικό αίτημα των μελών της - και να εφαρμοστεί επιτέλους η νομιμότητα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter