Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τιμή πετρελαίου: Θέλει «τσαμπουκά αξιοπρέπειας και πειθούς» λέει ο Β. Μιχαλολιάκος

aithalomixli-000

Παρέμβαση στον πρωθυπουργό αναμένεται να κάνει λίαν προσεχώς ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος για το θέμα που έχει ανακύψει με το κόστος των πετρελαιοειδών και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας από την αιθαλομίχλη.

Σε εκπομπή του δημοτικού ραδιόφωνου της πόλης ο κ. Μιχαλολιάκος ερωτηθείς σχετικά δήλωσε τα ακόλουθα:

«Πρέπει να λύσουμε τον κόμπο. Πρέπει να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Πρέπει να ξαναμπεί πετρέλαιο στις πολυκατοικίες, στα σπίτια. Δεν κερδίζουμε τίποτα σήμερα. Πρέπει να σηκώσουμε πολύ ψηλά το θέμα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Δεν μπαίνει πετρέλαιο στις πολυκατοικίες, στα σπίτια.

Στην πολυκατοικία που μένω εγώ - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - δεν έχουμε πετρέλαιο. Δεν μπορεί ο καταναλωτής να σηκώσει αυτό το βάρος. Να βρουν άλλον τρόπο πάταξης του λαθρεμπορίου. Και τα έσοδα του δημοσίου μειώνονται και ο κόσμος ξεπαγιάζει και η ατμόσφαιρα μολύνεται. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος να σηκώσει αυτό το θέμα στην τρόικα.

Θέλει «τσαμπουκά» αξιοπρέπειας. Θέλει «τσαμπουκά» πειθούς. Τι θα γίνει; Θα πεθάνουμε στο κρύο; Θα μολύνουμε την ατμόσφαιρα και θα έχουμε και λιγότερα έσοδα; Στην προσεχή μου συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα θέσω αυτό το θέμα πολύ έντονα.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter