Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ευρωπαϊκή πλατφόρμα για την αύξηση της απασχόλησης των γυναικών στον τομέα των μεταφορών

ntasis EOKE

Πλατφόρμα για την αύξηση της απασχόλησης των γυναικών και τη διανομή ίσων ευκαιριών στον τομέα των μεταφορών, ξεκίνησαν πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΕΟΚΕ Γ. Ντάσης και η Επίτροπος Violeta Bulc. Η πλατφόρμα, όπως αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους από όλους τους τομείς των μεταφορών να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες τους υπέρ της ισότητας των φύλων και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές.

Η διάσκεψη έναρξης θα περιλαμβάνει μια συνάντηση όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της πλατφόρμας, ενώ παράλληλα θα αναφερθούν σε βασικά θέματα όπως η θέσπιση στόχων για την απασχόληση των γυναικών, οι ευκαιρίες που προκύπτουν από την καινοτομία, οι αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας με βάση το φύλο στο χώρο εργασίας και τη σκοπιμότητα πιο ευέλικτων αλλαγών για την αύξηση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Σε αυτήν την εκδήλωση, τα ενδιαφερόμενα μέρη θα κληθούν επίσης να υπογράψουν μια δήλωση για να καταστήσουν ευρύτερα γνωστές τις προσπάθειές τους υπέρ της ισότητας των φύλων.

Η διάσκεψη θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες, στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (αίθουσα VMA 3 - rue Van Maerlant 2, 1040 Βρυξέλλες) και ώρα 2.30 -5.30 μ.μ., μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα δεξίωση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter