Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Malaysian Airlines: Το Boeing χάθηκε στον Ινδικό Ωκεανό - Δεν υπάρχουν επιζώντες

airplane-0098

Η Malaysian Airlines θεωρεί πλέον «πέραν πάσας αμφιβολίας» ότι η μοιραία πτήση MH370 έχει χαθεί και δεν υπάρχουν επιζώντες. Η ανακοίνωση αυτή γνωστοποιήθηκε ήδη στους συγγενείς των επιβατών από την εταιρεία.

«Με βαθιά λύπη πρέπει να συμπεράνουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει τώρα να αποδεχθούμε ότι οι αποδείξεις δείχνουν πως το αεροσκάφος συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση της εταιρείας.

«Με βαθιά θλίψη, σύμφωνα με αυτά τα νέα στοιχεία, πρέπει να συμπεράνουμε ότι η πτήση MH370 κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός, Najib Razak. Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού- που έγινε δεκτή με ουρλιαχτά και λιποθυμίες από τους συγγενείς των επιβατών- φαίνεται ότι βασίζεται αποκλειστικά σε στοιχεία δορυφόρου της βρετανικής εταιρείας Inmarsat και της AAIB και όχι σε ανεύρεση συντριμμιών.

Η πτήση MH370 της Malaysia Airlines με 239 επιβάτες εξαφανίστηκε μετά την απογείωση από την Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου. Έκτοτε, όλες οι επιχειρήσεις αναζήτησης του αεροσκάφους υπήρξαν άκαρπες, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας στον Ινδικό Ωκεανό τις τελευταίες πέντε ημέρες.

 

Πηγή: www.imerisia.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter