Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έγειρε ξανά το Ελ. Βενιζέλος UPD

0venizelos klisi

Βελτιώνεται ( μειώνεται) σταδιακά η κλίση που έλαβε νωρίτερα το πρωί το Ελ. Βενιζέλος γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν όλες οι εντός του πλοίου προσπάθειες πυρόσβεσης και εξόδου οχημάτων. Μετά απο τις σχετικές παρεμβάσεις για τα σωρευμένα ύδατα απο τις πυροσβέσης και το μπαλανσάρισμα απο τις εξαγωγές φορτηγών και οχημάτων το σκάφος φαίνεται να επανέρχεται.

Νωρίτερα όπως ανέφερε το "theseanation"

Πήρε ξανά πριν από τρείς ώρες αιφνίδια κλίση το Ελ. Βενιζέλος στα γκαράζ του οποίου συνεχιζόταν οι προσπάθειες πλήρους πυρόσβεσης των εστιών που καίουν ακόμη εντός των γκαράζ του πλοίου .

Οι αρμόδιοι διέταξαν την άμεση εκκένωση του. Η εντολή δόθηκε από τα μεγάφωνα, καθώς μέσα βρίσκονταν πυροσβέστες και ηλεκτρολόγοι εκτελώντας εργασίες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μετακίνηση των υδάτων προήλθε από κάποιο ξεφόρτωμα οχημάτων στην προβλήτα της Ακτής Ξαβερίου. Μετά από προσπάθειες απάντλησης και αδειάσματος των υδάτων η κλήση φάνηκε να υποχωρεί και το πλοίο επανέρχεται σιγά σιγά σε πιο ευθύγραμμη θέση.

Να σημειωθεί ότι ευθείς εξ αρχής στα πλάγια του πλοίου υπάρχουν ρυμουλκά προκειμένου να συνεισφέρουν βοήθεια. Η φωτιά στο πλοίο έχει περιοριστεί αρκετά, ενώ ο καπνός είναι αισθητά λιγότερος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter