Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προσωρινές αλλαγές στα δρομολόγια για τα καραβάκια Θεσσαλονίκης

0KARAVAKIASUNSET

Μικρές αλλαγές στα δρομολόγια θα ισχύουν για τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus». Η καθημερινή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Περαίας - Νέων Επιβατών, και αντίστροφα περιορίζεται μέχρι την επιστροφή στα δρομολόγια του πλοίου "Κωνσταντής", το οποίο προσάραξε χθες σε αβαθή νερά, στο Θερμαϊκό Κόλπο της Θεσσαλονίκης, ανοιχτά του Μικρού Εμβόλου.
Ο υπεύθυνος επικονωνίας για τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus», Νίκος Τσαμασλής επισημαίνει στο www.amna.gr/macedonia ότι τα δρομολόγια συνεχίζονται, υπογραμμίζοντας ότι πολύ γρήγορα ο "Κωνσταντής" θα επιστρέψει καθώς όπως λέει το πλοίο δεν έχει πάθει ζημιές.
“ Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η αποκόλληση του πλοίου, και οι επιβάτες αποβιβάστικαν με ασφάλεια στο λιμάνι και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τις Λιμενικές αρχές. Το πλοίο δεν έχει πάθει καμιά ζημιά, δεν έχει ρήγμα, ελπίζουμε μόλις ολοκληρωθούν οι επιθεωρήσεις από τις αρμόδιες αρχές, ταχύτατα ξεκινά τα δρομολόγια”.
Τα δρομολόγια εκτελούνται με το “ Άγιος Γεωργιος” και θα ισχύσουν μέχρι να γίνει νέα ανακοίνωση, όπως αναφέρει ο υπέυθυνος επικοινωνίας της εταιρείας.
Θεσσαλονίκη προς Περαία/Ν.Επιβάτες: 11.30, 14.00, 16.30, 19.00, 21.15
Περαία/Ν.Επιβάτες προς Θεσσαλονίκη: 09.30, 12.45, 15.15, 17.45, 20.15
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter