Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Kefalonian Lines: Πρόταση επαναλειτουργίας της γραμμής Πάτρας - Ιθάκης - Κεφαλονιάς

kefalonian lines ploio

Πρόταση επαναλειτουργίας της γραμμής Πάτρας - Ιθάκης - Κεφαλονιάς σε ετήσια βάση κατέθεσε στο υπουργείο Ναυτιλίας η KEFALONIAN LINES, αναλαμβάνοντας, όπως λέει, ένα τεράστιο οικονομικό και επιχειρηματικό ρίσκο, να λύσει ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. «Μετά από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, έχουμε την ευκαιρία ως πολιτεία, ως λαός, ως Υπουργείο Ναυτιλίας, να λειτουργήσουμε ξανά σε ετήσια βάση και όχι περιστασιακά τη γραμμή της Πάτρας - Ιθάκης - Κεφαλονιάς» αναφέρει, προσθέτοντας πως «μόνη απαίτηση της εταιρείας προκειμένου να αναλάβει το ανωτέρω ρίσκο είναι τα δρομολόγια με αφετηρία την Κυλλήνη να έχουν απόσταση 2 ωρών μεταξύ τους έτσι ώστε να υπάρχει διασπορά δρομολογίων, το οποίο άλλωστε επιθυμεί και το επιβατικό κοινό».

Όπως κάνει γνωστό, η πρόταση κατατέθηκε σήμερα το πρωί εγγράφως στο υπουργείο Ναυτιλίας και αναμένει την έγκρισή της από το Σ.Α.Σ, που συνεδριάζει αύριο Πέμπτη.

«Ελπίζουμε ότι μικροσυμφέροντα ή άλλου είδους εμπόδια να μην σταθούν απέναντι σε μια πρόταση η οποία αφορά την πατρίδα μας και τα νησιά μας» σημειώνει.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter