Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση με Δρίτσα ζητούν ναυτεργατικά σωματεία

dritsas 105

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσα, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ζητούν με ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΠΕΑΘΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και ΠΕΕΜΑΓΕΝ, με αντικείμενο συζήτησης το οξυμμένο πρόβλημα της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών μηνών, που οφείλει η ΝΕΛ στο σύνολο των πληρωμάτων των πλοίων της. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΑΘΕΝ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ, με την παρουσία ναυτεργατών – μελών πληρωμάτων από τα Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», «EUROPEAN EXPRESS», «AQUA JEWELL» της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ), όπου αναδείχθηκε το οξυμμένο πρόβλημα της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών μηνών, που οφείλει η εταιρεία στο σύνολο των πληρωμάτων των πλοίων της ΝΕΛ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα γραφεία της ΝΕΛ, βάζοντας το ζήτημα σε εκπροσώπους της εταιρείας, οι οποίοι δήλωσαν την αδυναμία να ανταποκριθούν στο σύνολο των οφειλών των δεδουλευμένων αποδοχών και συνολικά στις υποχρεώσεις της εταιρείας.

Απαιτούμε να πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσα, με εκπρόσωπους της εταιρείας και αναμένουμε την οριστικοποίηση της συνάντησης.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ – ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ Ε.Ν.
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter