Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Θετική η πρώτη συνάντηση ΣΕΕΝ – Δρίτσα

dritsas 1034253

Δίαυλος διαλόγου άνοιξε σήμερα για θέματα που απασχολούν την ακτοπλοΐα, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ). Η συνάντηση, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα ,έδωσε τη δυνατότητα για το άνοιγμα όπως προαναφέρθηκε ενός διαλόγου με στόχο αφενός την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία γιγαντώθηκαν την τελευταία 5ετία αλλά και την αποφυγή εκατέρωθεν αιφνιδιασμών.

Ο κ. Δρίτσας άκουσε το σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν επιγραμματικά, σημείωσε την τακτική του διαλόγου, υπενθύμισε την τοποθέτηση περί μη αιφνιδιασμού ενώ ζήτησε μέσα από το διάλογο να υπάρχει δυνατότητα να αναδιαμορφώνεται πολιτική κάτι που φαίνεται να βρήκε θετική απήχηση από την πλευρά των ακτοπλόων.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να διαμορφωθεί το πλαίσιο αυτού του διαλόγου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τονίστηκε από την πλευρά των ακτοπλόων ο ρόλος του τομέα στη στήριξη του τουρισμού αλλά και στην εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των νησιωτικών οικονομιών και της συνοχής της νησιωτικής με την ηπειρωτική χώρα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter