Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βλάβη: με μία μηχανή το AQUA JEWEL

Aqua-Jewel

Με μία μηχανή, λόγω βλάβης, πλέει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο AQUA JEWEL της ΝΕΛ από την Κίμωλο προς τη Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, μεταφέροντας 36 επιβάτες, 1 φορτηγό και 2 οχήματα.

Το πλοίο, είχε αναχωρήσει από το Λαύριο την Παρασκευή 10/10 πραγματοποιώντας το δρομολόγιο για Κέα, Κύθνο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο Μήλο.

Στη Μήλο έφθασε χθες βράδυ στις 12 τα μεσάνυχτα και αναχώρησε στις 7 το πρωί για ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο από τη Μήλο, για Κίμωλο προς Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο, Νάξο, Πάρο, Σύρο.

Σύμφωνα με στελέχη της πλοιοκτήτριας εταιρείας, έπειτα από συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, το πλοίο θα συνεχίσει το ταξίδι του κανονικά και στο λιμάνι της Νάξου - αφού επιθεωρηθεί από κλιμάκιο της επιθεώρησης - θα κριθεί αν πρέπει να επιστρέψει κενό επιβατών στο Λαύριο για αποκατάστασης της βλάβης.

Σε ανακοίνωση της η ΝΕΛ αναφέρει:

Λόγω βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL, δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια:
Α) Σαββάτου 11/10/2014 από Νάξο προς Πάρο – Σύρο.
Β) Κυριακής 12/10/2014 από Σύρο προς Πάρο – Σέριφο – Σίφνο – Κίμωλο – Μήλο και επιστροφή.
Γ) Δευτέρας 13/10/2014 από Σύρο προς Κύθνο – Κέα – Λαύριο.
Οι 98 επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια για τα ανωτέρω δρομολόγια ειδοποιούνται και θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Για τη συνέχιση των δρομολογίων από 13/10/2014 θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter