Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην mobile εποχή η Hellenic Seaways

hellenic-seaways

Στην mobile εποχή περνάει η Hellenic Seaways, καθώς μέσω της πλατφόρμας της FORTHcrs θα μπορεί να προσφέρει στο επιβατηγό κοινό τη δυνατότητα να δει στο κινητό του τηλέφωνο τους προορισμούς των πλοίων της εταιρείας, αλλά και τη δυνατότητα να κλείσουν το εισιτήριο από το κινητό τους.

Όπως είπε ο κ. Α. Αγαπητός, είναι μια νέα κίνηση της εταιρείας που προσπαθεί να ανοίξει μέσω εφαρμογών της τεχνολογίας περισσότερες δυνατότητες για το επιβατηγό κοινό.

Ερωτηθείς σχετικά με την εφαρμογή, είπε ότι ακόμα χρειάζεται ο επιβάτης να προσκομίσει το εισιτήριο στη παραδοσιακή του μορφή, πράγμα το οποίο δημιουργεί τις γνωστές καθυστερήσεις, τουναντίον με τα όσα συμβαίνουν στην αεροπορική βιομηχανία όπου το εισιτήριο πλέον έχει άυλη δομή.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας, με στόχο να ισχύσει ότι ισχύει και στις αεροπορικές εταιρείες για τα εισιτήρια που κλείνονται είτε μέσω internet είτε μέσω κινητών τηλεφώνων.

Μάλιστα είπε ότι το εντυπωσιακότερο όλων ήταν ότι με το που άνοιξε η εφαρμογή, οι πρώτες κρατήσεις εισιτήριων μέσω κινητών τηλεφώνων έγιναν από την Κίνα, για να εξηγήσει ότι ώρες που απέχουν πολύ από την Ελλάδα διερευνώνται πολύ περισσότερο από τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, δηλαδή το internet και τις εφαρμογές της κινητής τηλεφωνίας. Τέλος η εταιρεία ανακοίνωσε και κάποιους νέους προορισμούς στις Κυκλάδες όπου από φέτος θα προσεγγίζουν τα πλοία της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter