Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ευθύνες στον Βαρβιτσιώτη για τα Κύθηρα ρίχνει το ΠΑΣΟΚ

karidisbarbitsiotis

Ενδοκυβερνητική τρικυμία προκαλούν τα Κύθηρα, καθώς η πλευρά του ΠΑΣΟΚ «σηκώνει» το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επικείμενη κατάργηση της άγονης γραμμής Πειραιάς-Κύθηρα-Κίσσαμος (Κρήτη).

Έτσι μετά τον αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ βουλευτή Κώστα Τριαντάφυλλου, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κυθήρων – Αντικυθήρων, ακολούθησε με σκληρή επίθεση στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο κ.  Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και Πρώην  Βουλευτής Α ΠΕΙΡΑΙΑ και Νήσων.

Ο κ. Καρύδης δήλωσε: Η μεθόδευση του Υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη για την κατάργηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κυθήρων- Αντικυθήρων με τον Πειραιά είναι απαράδεκτη και βαθιά προσβλητική για τους νησιώτες μας.

Είναι φανερό ότι ο Μ. Βαρβιτσιώτης βάζει πρώτα και πάνω απ´ όλα τα συμφέροντα των Ναυτιλιακών εταιρειών και όχι της νησιωτικής Ελλάδας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην περάσει η απομόνωση και ο αποκλεισμός των Κυθήρων- Αντικυθήρων από το διοικητικό τους κέντρο που είναι ο Πειραιάς. Προς την κατεύθυνση αυτή ως πρώτο βήμα φέρνουμε το θέμα στη Βουλή».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter