Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προβλήματα στην ακτοπολοϊκή σύνδεση της Σάμου

European Express 4

Σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για την άθλια και ανύπαρκτη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του νομού, αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους παρουσία του νομικού συμβούλου της Π.Ε. Σάμου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, καθώς στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που υπάρχουν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τον Πειραιά προστέθηκε ένα ακόμη, αυτό της προσωρινής αποδρομολόγησης του πλοίου «European Express».

Στη σύσκεψη, που έγινε με τη συμμετοχή του δημάρχου Σάμου, του προέδρου του Επιμελητηρίου και ύστερα από τηλεφωνικές επαφές με τους δημάρχους της Ικαρίας, των Φούρνων και του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αποφασίστηκε, επίσης, η υποβολή και συζήτηση του θέματος, εκτός ημερησίας διάταξης στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Εξάλλου αποφασίστηκε και η συνάντηση έως το τέλος της εβδομάδος, με την συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής και των Τοπικών Φορέων, με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου στον Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter