Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Οι Μινωικές Γραμμές βρίσκονται κοντά στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

minoan

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συγχαίρουν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους προσφέροντας για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.

Συγκεκριμένα:
• Στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο και Χανιά – Πειραιάς – Χανιά :
 50% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX)
 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)
• Στις γραμμές των Κυκλάδων:
 50% ΕΚΠΤΩΣΗ εκτός της θέσης VIP
 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)

Όροι & προϋποθέσεις:
• Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τη σελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (https://results.it.minedu.gov.gr/ ) μαζί με το Δελτίο εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 (ή φωτοτυπίας αυτού), κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

• Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν επιπλέον και για έως 2 (δύο) μέλη της οικογένειας του επιτυχόντα που θα τον συνοδεύουν. Η παροχή αφορά τόσο τη μετάβαση όσο και την επιστροφή των μελών, ακόμα και χωρίς τον επιτυχόντα, με την επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής και του Δελτίου εξεταζόμενου (ή φωτοτυπίας) αυτού.

• Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν έως και τις 31/10/2022.

Τα προνόμια και οι παροχές για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές δεν σταματούν εδώ… Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ προσκαλούν όλους τους επιτυχόντες να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους , με την ηλεκτρονική τους εγγραφή.
Όροι & προϋποθέσεις:
• Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2022. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή φαξ 2810 342607.

Με την εγγραφή τους αποτελούν πλέον μέλη της μεγάλης οικογένειας των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και συλλέγουν πόντους. Απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, δωρεάν εισιτήρια (με εξαργύρωση πόντων) και εκπτώσεις/προσφορές στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο “Minoan Lines Bonus Club” όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα μας www.minoan.gr ή να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” στα τηλέφωνα 2810-399850, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ !
Στο πλαίσιο της εμπορικής τους πολιτικής, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ χορηγούν ειδικές φοιτητικές εκπτώσεις σε όλους τους φοιτητές (ΑΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΙ, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας, ΑΕΙ Εξωτερικού, Κατόχους Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. Συμπεριλαμβάνονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές).

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) ή να επισκεφτούν το www.minoan.gr. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία E-ticket εκτυπώνοντας το εισιτήριό τους για τις γραμμές εσωτερικού ή κατεβάζοντάς το στην οθόνη του κινητού τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter