Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επτά βραβεία για την Attica Group στα Health & Safety Awards 2022

ATTICA GROUP HEALTH AND SAFETY

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 7 βραβεία στα Health & Safety Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Στόχος των Health & Safety Awards 2022 που διοργανώθηκαν για 8η χρονιά από την BOUSSIAS και το περιοδικό Manufacturing υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων είναι να επιβραβευθούν οι εταιρείες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας σε εργοδότες και εργαζομένους και μπορεί να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση στους κλάδους που ανήκουν.
Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, η Attica Group βραβεύτηκε ως ακολούθως:
 Wellbeing Champion of the Year. Μία από τις 5 κορυφαίες διακρίσεις, τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη αθροιστικά βαθμολογία από το σύνολο των βραβείων που τους απονεμήθηκαν.
 Winner στον κλάδο Μεταφορές/Transportation (Air, Rail, Sea, Public) που αφορά την συνολική ανάπτυξη, διαχείριση και παρακολούθηση της Υγείας & Ασφάλειας όλων των ενδιαφερόμενων μερών (stakeholders) και σχετικές πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους επιβάτες και τους εργαζόμενους.
 Gold βραβείο στην κατηγορία «Προσβασιμότητα Χώρου σε ΑΜΕΑ/Disability Facilitate Space» για τις πρακτικές που εφαρμόζονται σε όλους τους εργασιακούς χώρους που υποδέχονται και φιλοξενούν ασφαλώς υπαλλήλους, πελάτες ή και επισκέπτες ΑΜΕΑ.
 Silver βραβείο στην κατηγορία «Υγιής & Ασφαλής Εργασιακός Χώρος/Healthy & Safe Workplace» ως εργασιακός χώρος που διακρίνεται για την υιοθέτηση μέτρων σχετικά με τις κατηγορίες Υγιεινός Τρόπος Διαβίωσης (Healthy Lifestyles), Ψυχική Υγεία & Εργασιακή Κουλτούρα (Mental Health & Workplace Culture), Φυσικό Περιβάλλον (Physical Environment), Θέματα Φωτισμού (Lighting Regard), Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Corporate Social Responsibility).
 Silver βραβείο στην κατηγορία «Εκκένωση Εγκαταστάσεων/Premises Evacuation» για την αναγνώριση των μέτρων που έχει υιοθετήσει ο Όμιλος σε περίπτωση ανάγκης εκκένωσης των εγκαταστάσεων σε Θάλασσα και Ξηρά, με ειδική έμφαση σε ΑΜΕΑ.

 Silver βραβείο στην κατηγορία Δραστηριότητες Εμπέδωσης Κουλτούρας Υγείας και Ασφάλειας και ειδικότερα «Αντιμετώπιση κρίσεων/Crisis Response» για την υιοθέτηση μέτρων προστασίας του προσωπικού λόγω πιθανής διακοπής της λειτουργίας της επιχείρησης εξαιτίας ατυχήματος ή έκρυθμης κατάστασης ή πανδημίας (π.χ. αντίκτυπος στο προσωπικό, στη χρηματοδότηση, στην ασφάλεια στην εργασία, στην ψυχική υγεία κ.λπ.)
 Silver βραβείο στην κατηγορία «Επικαιροποίηση & Βελτίωση Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας/H&S System Update & Performance Improvement» για την ύπαρξη μηχανισμών επικαιροποίησης και βελτίωσης των πρακτικών για τα θέματα της Υ&Α στην εργασία καθώς και εντοπισμού νέων εργασιακών κινδύνων.
H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter