Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε ακρόαση κάλεσε το ΥΝΝΠ τους υπευθύνους των Ε/Γ-Ο/Γ "ΣΑΟΣ ΙΙ" και "ΣΑΟΝΗΣΟΣ"- Συνεχίζει το "ANDROS JET" τα έκτατα δρομολόγια προς Σαμοθράκη

0AAFYi8y

«Τρέχουν» οι διαδικασίες που αφορούν την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης λίγες ώρες προ της προγραμματισμένης για αύριο διυπουργικής σύσκεψης στο Μαξίμου για το θέμα που έχει ανακύψει με την ακτοπλοϊκή κάλυψη του νησιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΝΝΠ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης κάλεσε σε ακρόαση τους κατά νόμο υπευθύνους διαχείρισης των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των εν λόγω πλοίων στην γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης. Επίσης τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη επεκτείνει η SEAJETS τη Δευτέρα 19/8 και την Τρίτη 20/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο "ANDROS JET". Τα δρομολόγια θα παραμείνουν τα ίδια για τη Δευτέρα 19/8 και την Τρίτη 20/8, όπως και στις προηγούμενες ημέρες. Όπως είναι ήδη γνωστό το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Άναξ» θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την γραμμή μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, ενώ κανονικά εκτελεί τα δρομολόγια του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο «Ζέφυρος».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter