Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

HSW: προσφορά γνωριμίας στις Σποράδες

Flyingcat 4 web

Η Hellenic Seaways, εγκαινιάζοντας την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων με ταχύπλοο επιβατηγό, προσφέρει το εισιτήριο οικονομικής θέσης στην τιμή των 49€ και της Business στην τιμή των 59€. H προσφορά γνωριμίας ισχύει για αγορές εισιτηρίων και ταξίδια μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016.

Το Flyingcat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα 40 κόμβους και συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες. Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 09:00, με κατεύθυνση Σκόπελο – Αλόννησο – Σκιάθο.

Η επιστροφή γίνεται κάθε απόγευμα στις 19:10 από τη Σκιάθο με προσέγγιση στην Αλόννησο και τη Σκόπελο, και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22:45. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το δρομολόγιο εξυπηρετεί και τη Γλώσσα Σκοπέλου.

Το Flyingcat 4 αναχωρεί καθημερινά από την προβλήτα δεξιά του επιβατικού σταθμού, μπροστά από το λιμεναρχείο, και προσφέρει ένα ευχάριστο, ασφαλές και γρήγορο ταξίδι προς τους αγαπημένους προορισμούς των Σποράδων. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως κλιματισμό, μπαρ με προϊόντα Everest καθώς και τη δυνατότητα επιβίβασης στο πλοίο με το εισιτήριο στο smartphone, μέσω web check-in.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter