Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Οι Μινωικές Γραμμές κοντά στα άτομα ηλικίας 60 ετών +

minoan logo 00

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στηρίζουν έμπρακτα τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, προσφέροντάς τους έκπτωση 20% στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων. Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συμπαραστέκονται στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες των φοιτητών, άνεργων, πολύτεκνων και στρατεύσιμων.
Επίσης προσφέρουν ευνοϊκότερη τιμολογιακή εμπορική πολιτική σε πολίτες, ομάδες ή φορείς που το έργο και η προσφορά τους είναι σημείο αναφοράς για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) ή να επισκεφτούν το www.minoan.gr.

Με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι Μινωικές Γραμμές προχώρησαν στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των κρατήσεων μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου, από τις 07:00 έως 24:00, καθημερινά. Κρατήσεις On-Line σε 24ωρη βάση στο www.minoan.gr.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter