Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διπλή διάκριση για την Blue Star Ferries στα APPS AWARDS 2015

ATTICA GROUP logo

Η ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία της Superfast Ferries & Blue Star Ferries, με ικανοποίηση ανακοινώνει την διπλή διάκριση της Blue Star Ferries στα Apps Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την Ethos Media S.A.. Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, η εταιρεία μας βραβεύτηκε ως ακολούθως:

• Gold βραβείο στην κατηγορία Best Tourism and Travel app για την εφαρμογή "Blue Star Bookings"
• Silver βραβείο στην κατηγορία Best Tourism and Travel app για την εφαρμογή "Blue Star Islands"

Η μέγιστη διάκριση απονεμήθηκε για την εφαρμογή "Blue Star Bookings", με την οποία οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για όλα τα δρομολόγια και τις τιμές των γραμμών που εξυπηρετεί η Blue Star Ferries, καθώς και να πραγματοποιήσουν online κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων όπου και αν βρίσκονται. Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε από τον κο Γιάννη Χατζηιωαννίδη.

Εξίσου μεγάλη διάκριση είναι και η βράβευση με το SILVER AWARD στην ίδια κατηγορία, για την εφαρμογή "Blue Star Islands" με την οποία ο χρήστης βρίσκει χρηστικές πληροφορίες για τα ελληνικά νησιά, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενημερώνεται με μήνυμα για την άφιξή του στον κάθε προορισμό, εντοπίζει την ακριβή θέση του στο χάρτη και έχει τη δυνατότητα για live chat με άλλους χρήστες. Το περιεχόμενο της εφαρμογής παραχωρήθηκε από την ομάδα Experience Greece και η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε από την εταιρεία MSPS.

Οι δύο εφαρμογές διατίθενται δωρεάν και είναι διαθέσιμες για Smartphones και Tablets στο App Store και στο Google Play.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με 12 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter