Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

HSW: Έκπτωση 50% στους μόνιμους κατοίκους της Ύδρας

hellenicseaways 600 211880 5b20rz

Η Hellenic Seaways συνεπής στις δράσεις στήριξης κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται , προσφέρει 50% έκπτωση στις μετακινήσεις με τα πλοία της εταιρίας, στους περίπου 2000 μόνιμους κατοίκους της Ύδρας. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways, κ. Αντώνης Αγαπητός είχε συνάντηση σήμερα Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου με το Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αγαπητός ενημέρωσε το Δήμαρχο σχετικά με την ενέργεια και την εφαρμογή της, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αμέριστη και ουσιαστική στήριξη της εταιρείας στις τοπικές κοινωνίες των ελληνικών νησιών.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί τον πρώτο σταθμό αντίστοιχων πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα και θα αφορούν κατοίκους τοπικών κοινωνιών.

Η έκπτωση θα ισχύει κάθε Τρίτη από 23/1/2015 έως 31/10/2015 στα εξής δρομολόγια :
- 07.05 από Ύδρα προς Πειραιά
-17.00 από Πειραιά προς Ύδρα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways, κ. Αντώνης Αγαπητός δήλωσε σχετικά:

«Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στόχος μας είναι να επιβραβεύσουμε και να ενισχύσουμε τους κατοίκους της Ύδρας, με τους οποίους συμπορευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια στις θαλάσσιες μεταφορές. Παρά τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η Hellenic Seaways θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις αναγνωρίζοντας τη συμβολή των νησιωτικών κοινωνιών στην ανάπτυξη της ελληνικής ακτοπλοΐας».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter