Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ANEK LINES δίπλα τους νέους φοιτητές

anek2

Εν όψει της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους, η ΑΝΕΚ LINES, συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η ANEK LINES στην προσπάθεια της να στηρίξει έμπρακτα τους νέους φοιτητές προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους:

- στα δρομολόγια της γραμμής Χανίων: Παρέχεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην Οικονομική Θέση, Αριθμημένα Καθίσματα και Καμπίνες (εκτός Α2 και LUX) και 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
- στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»: Η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην Οικονομική Θέση και Αριθμημένα καθίσματα.

Επισημαίνεται ότι οι εκπτώσεις που αφορούν τόσο τους ίδιους, όσο και τις οικογένειες τους, ισχύουν από 28 Αυγούστου έως 16 Νοεμβρίου 2014, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίων είναι η επίδειξη του ειδικού «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014» και η φυσική παρουσία των νεοεισαχθέντων φοιτητών.

Η ΑΝΕΚ LINES, για ακόμη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό των νέων φοιτητών και των οικογενειών τους, διευκολύνοντας τους στο ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου της ζωής τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter