Πεμ06042020

Last updateΠεμ, 04 Ιουν 2020 8am

Κόλπος Γουινέα: Δυο πειρατικές επιθέσεις το Σαββατοκύριακο

0πειρατικήΔύο περιστατικά πειρατικών επιθέσεων σε πλοία στον Κόλπο της Γουινέα οι οποίες και κατέληξαν σε απαγωγές μελών των πληρωμάτων τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Κόλπος Γουινέα: Νέα πειρατική επίθεση

0Pirate boats off NigeriaΝέα πειρατική επίθεση σημειώθηκε χθες στον Κόλπο της Γουινέα στο υπό σημαία Παναμά δεξαμενόπλοιο Vemahope της Queensway Navigation Company.

IBM: Δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος της πειρατείας

piratis 45678Δεν υπάρχει κανένας λόγος εφησυχασμού για τους πλοιοκτήτες καθώς δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος της πειρατείας τονίζει το International Maritime Bureau που έδωσε στοιχεία για τις πειρατικές επιθέσεις του πρώτου τριμήνου του έτους.

Αποτυχημένη πειρατική επίθεση

somali pirate 1Χάρη στην έγκαιρη σήμανση κινδύνου από τον καπετάνιο του πλοίου «Scarabe» και στις εν συνεχεία ενδεδειγμένες ενέργειες ασφαλείας απετράπη πειρατική επίθεση ανοικτά της δυτικής ακτής της Αφρικής στη Γκαμπόν.

Κόλπος Γουινέα: Νέα πειρατική επίθεση- Απήχθησαν επτά ναυτικοί

0MSC Talia FΕπτά ναυτικοί μέλη από τα δεκαεπτά μέλη του πληρώματος του containership MSC Talia F απήχθησαν από πειρατές .

Πήγαν για μαλλί και…

piratis 45678Κλειδωμένους στο μηχανοστάσιο του πλοίου SAM Jaguar από το πλήρωμα βρήκαν τους επίδοξους πειρατές οι αρμόδιες αρχές που τους συνέλαβαν.

Μπενίν : Πειρατική επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο- Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες ναυτικοί

0minerva virgoΠειρατική επίθεση δέχθηκε το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Μinerva Virgo», που πλέει στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής Κοτονού, στο Μπενίν της Αφρικής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ