Τρι11122019

Last updateΔευ, 11 Νοε 2019 11pm

Διαπραγματεύσεις υπό άκρα μυστικότητα

0peirateiaΕικάζεται ότι κάτω από άκρα μυστικότητα εξελίσσονται παρασκηνιακά κινήσεις της πλοιοκτήτριας εταιρείας του υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιου «ΕΛΚΑ Αριστοτέλης» προκειμένου να απελευθερωθούν οι 4 ναυτικοί που έπεσαν θύματα απαγωγής από πειρατές στο Τόγκο.

«Πτώση» των πειρατικών επιθέσεων στον Κόλπο της Γουινέα

piratis 45678Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, μετά από το εν εξελίξει ευρισκόμενο πρόσφατο περιστατικό με την απαγωγή Έλληνα ναυτικού, προσλαμβάνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το International Maritime Bureau (IBM) για τις πειρατικές επιθέσεις στον Κόλπο της Γουινέα.

Πως έγινε;

0ελκαΔέσμη ερωτημάτων, που για την ώρα δεν μπορούν να απαντηθούν, θέτει ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα ναυτικού που απήχθη από πειρατές στο Τόνγκο.

Νέα πειρατική επίθεση στον Κόλπο της Γουινέα

somali pirate 1Εννέα ναυτικοί απήχθηκαν το Σάββατο από το πλοίο Bonita σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Νορβηγική εταιρία JJ Ugland το οποίο βρισκόταν στο Cotonou.

Πειρατεία: Κάλεσμα ECSA στην ΕΕ για εντονότερη δράση στον Κόλπο της Γουινέα

0Pirate boats off NigeriaΟι θάλασσες στη Δυτική Αφρική τείνουν να καταστούν το “hotspot” της πειρατείας στον κόσμο.

Δύο πειρατικές επιθέσεις στον Κόλπο της Γουινέα

piratis 45678Δύο περιστατικά πειρατικών επιθέσεων καταγράφηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον Κόλπο της Γουινέα.

Ελεύθεροι οι ναυτικοί θύματα πειρατικής επίθεσης στη Νιγηρία

0ΤουρκΔεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τις συνθήκες απελευθέρωσης δέκα Τούρκων ναυτικών που είχαν απαχθεί τον περασμένο μήνα σε πειρατική επίθεση στο πλοίο Paksoy-I που έφερε τουρκική σημαία, ενώ έπλεε στα ανοιχτά της Νιγηρίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ