Πεμ04022020

Last updateΠεμ, 02 Απρ 2020 2pm

Εμπορευματοκιβώτια: Διαρκής η βελτίωση του δείκτη αξιοπιστίας

container -887

Θεαματική μπορεί να χαρακτηριστεί η βελτίωση του δείκτη αξιοπιστίας των εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων όσον αφορά στους χρόνους παράδοσης των εμπορευματοκιβωτίων.

Κύκλοι των εμπειρογνωμόνων θεωρούν ότι η βελτίωση που αποδίδεται μεν στην συνεχιζόμενη προσπάθεια των εταιριών οφείλεται δε στις πιέσεις του διεθνούς εμπορίου για όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλείσεις στους χρόνους διακίνησης καθώς τα κόστη υπαγορεύουν αυτές τις πιέσεις.

Στο παιχνίδι του χρόνου ως γνωστόν έχουν μπει για τα καλά και τα μεγάλα λιμάνια με την εμφάνιση των γιγαντιαίων πλοίων (σε TEU's )καθώς εκ των πραγμάτων πλέον αναθεωρούνται οι ρυθμοί στην επίγεια εξυπηρέτηση αλλά και στους χρόνους εκφόρτωσης, εναπόθεσης, επαναφόρτωσης που αποτελούν και ένα από τα βασικά κριτήρια που έχουν θέσει οι εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων.

Αναλύσεις επί αναλύσεων στοχεύουν μόνιμα στο τεχνικό μέρος της όλης υπόθεσης αποτυπώνοντας την «κούρσα» που έχει σηματοδοτήσει η νέα εποχή των μεγάλων πλοίων αλλά και ο ανταγωνισμός επιβίωσης των εμπορικών λιμένων σε καθεστώς οξυμένου παγκόσμια ανταγωνισμού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter